Handspriten - Made in Sweden!


Vi på Handspriten utvecklar, tillverkar och säljer handsprit och andra tekniska lösningar inom hygien med fokus på företag. Vi verkar för en god folkhälsa genom en väl skött och tillgänglig allmänhygien. Rena händer skyddar dig!

Vi är ett Svenskt företag med kontor i Oskarshamn som med egen expertis utvecklar, tillverkar och säljer hygienprodukter i hela Sverige.

Vi på Handspriten lägger en stor vikt vid miljövänliga produkter, och en grön utveckling. Därför använder vi endast 100% återvunnet material i alla våra handspritsflaskor. Vårt mål, är att redan till 2021 endast använda bio-baserat material i våra plastflaskor. Så glöm inte, när du handlar hos oss, Återvinn din förpackning! Det gör nyttan ännu större, så tack för att du handlar hos oss, och tack för att du återvinner din förpackning.

Under rådande förhållanden med brist på vissa material/råvaror har vi för att kunna vidhålla ett gott utbud haft tillverkning av vår 60ml förpackning samt 5000ml dunk i Kina. Självklart med återvunnet material och miljövänlig transport.

Tips kring hygien och hälsa!

Mycket av de bakterier, virus eller andra elaka baciller vi får i oss kommer från händerna till mun, näsa, ögon, öron. Där de kan ta sig in genom kroppens slemhinnor och angripa oss inifrån.

Våra händer får utstå en hel del bara under en helt vanlig dag. Oavsett om du är barn eller vuxen kommer dina händer vidröra många platser där det finns möjlighet att de för in dessa elakheter i kroppen.

Huvudrådet är alltid, tvätta händerna! Men i en aktiv vardag finns inte alltid den möjligheten, använd då handsprit, handgel eller alcogel som är ett och samma namn för en och samma produkt. En gel med hög alkoholkoncentration. Ofta 60-85%.

Alla Våra Produkter är:

  • Bakteriedödande
  • Effektiv mot virus
  • Återfuktande
  • Oparfymerade
  • Mjukgörande

Företag eller andra större organisationer som är intresserade av större ordrar, vänligen kontakta info@handspriten.se med rubriken "Företag".

För information och fakta kring Covid-19, sjukdommen som orsakas av viruset Corona. Håll dig uppdaterad genom våra nyheter här. samt besök Folkhälsomyndighetens sida för djupgående fakta. Tillgänglig här.